Να στείλετε μήνυμα
products

Στρατιωτική ποιότητα πτερωτής συμπιεστή στροβιλοσυμπιεστή θαλάσσης για ανταλλακτικά κινητήρα Turbo

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Marine Turbo
Πιστοποίηση: ISO; CCS; GL
Αριθμό μοντέλου: Στρατιωτική ποιότητα του στροβιλο στροφείου συμπιεστών
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμχ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί από χαρτόνι, ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500 PC/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Μοντέλο: Στρατιωτική ποιότητα του στροβιλο στροφείου συμπιεστών Μέγεθος: Τυποποιημένο μέγεθος, ή ως αίτημα του πελάτη
Τύπος: Μέρη στροβιλοσυμπιεστών μηχανών diesel Τύπος μηχανής: Μηχανή diesel και μηχανή αερίου
Ποιότητα: Υψηλή επίδοση, κορυφή και υψηλό επίπεδο, που εγγυώνται Πιστοποίηση: ISO9001, CCS, or GL
Εγγύηση: 12 μήνες Πακέτο: το κιβώτιο χαρτοκιβωτίων, ξύλινο κιβώτιο ή σύμφωνα με απαιτεί
Υψηλό φως:

ανταλλακτικά θαλάσσης

,

ανταλλακτικά turbo

,

Πτερωτή συμπιεστή υπερσυμπιεστή θαλάσσης


Περιγραφή προϊόντων

Στρατιωτική Ποιότητα Πτερωτή Συμπιεστή Στροβιλοσυμπιεστή Marine για Ανταλλακτικά Turbo κινητήρα

Τα χαρακτηριστικά της πτερωτής του συμπιεστή στροβιλοσυμπιεστή:

Η Marine Turbo Service μπορεί να παρέχει τοπτερωτή συμπιεστή στροβιλοσυμπιεστή (τροχός συμπιεστή) μέσαστρατιωτική ποιότητα παραγωγής.Τα χαρακτηριστικά της πτερωτής του συμπιεστή στροβιλοσυμπιεστή είναι τα παρακάτω:

  1. Πτερωτή συμπιεστή (τροχός συμπιεστή)Κατασκευάζεται από ένα μόνο χύτευμα που βρίσκεται στον άξονα του ρότορα με σφήνες.
  2. Η ποιότητα του στρατιωτικού προϊόντος του τροχού στροβιλοσυμπιεστή / πτερωτή συμπιεστή στροβιλοσυμπιεστή θαλάσσης είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου ή το πιο ακριβό τιτάνιο.
  3. Οι τροχοί / φτερωτές συμπιεστή από αλουμίνιο έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής, λόγω ερπυσμού, που υπαγορεύεται από την τελική θερμοκρασία του αέρα.Συχνά η θερμοκρασία του αέρα που εξέρχεται από την πτερωτή μπορεί να φτάσει τους 200°C.Η διάρκεια ζωής του στροφείου υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να περιοριστεί σε περίπου 70000 ώρες.
  4. Για να παραταθεί η διάρκεια ζωής, η θερμοκρασία του αέρα πρέπει να μειωθεί.Ένας τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να τραβήξετε τον αέρα από το εξωτερικό όπου η θερμοκρασία του περιβάλλοντος αέρα είναι χαμηλότερη από αυτή του μηχανοστασίου.Η αποτελεσματική διήθηση και ο διαχωρισμός για την απομάκρυνση των σταγονιδίων νερού είναι απαραίτητη και η πτερωτή θα πρέπει να επικαλυφθεί για να αποτραπεί η διάβρωση που επιταχύνεται από την πιθανή παρουσία αλμυρού νερού.

Οι εικόνες της πτερωτής συμπιεστή θαλάσσιου στροβιλοσυμπιεστή σε στρατιωτική ποιότητα:

Στρατιωτική ποιότητα πτερωτής συμπιεστή στροβιλοσυμπιεστή θαλάσσης για ανταλλακτικά κινητήρα Turbo 0Στρατιωτική ποιότητα πτερωτής συμπιεστή στροβιλοσυμπιεστή θαλάσσης για ανταλλακτικά κινητήρα Turbo 1

Σύντομη εισαγωγή του υπερσυμπιεστή θαλάσσης:

Στροβιλοσυμπιεστής θαλάσσης /Οι στροβιλοσυμπιεστές καυσαερίων λειτουργούν σε υψηλές ταχύτητες, υψηλές θερμοκρασίες καυσαερίων, υψηλούς ρυθμούς ροής αέρα και καυσαερίων και υψηλούς ρυθμούς ροής.Γενικά, η πίεση των καυσαερίων είναι 0,25-0,45 MPa και η θερμοκρασία των καυσαερίων είναι 500-600 °C.Η ταχύτητα ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του υπερσυμπιεστή / υπερσυμπιεστή Marine.Η μέγιστη ταχύτητα του υπερσυμπιεστή μεγάλου μεγέθους είναι 10000 r/min και η μέγιστη ταχύτητα του υπερσυμπιεστή μικρού μεγέθους μπορεί να φτάσει τα 40.000~50000r/min.Επομένως, ο υπερσυμπιεστής θαλάσσης/Ο στροβιλοσυμπιεστής καυσαερίων είναι μια μηχανή ακριβείας.

Όταν ο συνδυασμός στροβιλοσυμπιεστή καυσαερίων ντίζελ είναι σε λειτουργία, ο υπερσυμπιεστής θαλάσσης/υπερσυμπιεστής καυσαερίων είναι επιρρεπής σε αστοχίες όπως διάβρωση του περιβλήματος του στροβίλου, ζημιά στα ρουλεμάν, ζημιά λεπίδας, ζημιά στεγανοποίησης αερίου και κραδασμούς υπερσυμπιεστή.Η καθημερινή καλή διαχείριση συντήρησης μπορεί να μειώσει αυτές τις βλάβες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13732670405

WhatsApp : +8613732670405