Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Marine Turbo Service

Marine Turbo Service Marine Turbo Service Marine Turbo Service Marine Turbo Service Marine Turbo Service
1 2 3 4 5
Marine Turbo Service
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Marine Turbo
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 10 million-15 million
Ιδρύθηκε Έτος: 1999
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το εργοστάσιο Marine Turbo, που ιδρύθηκε το 1999, είναι επαγγελματίας κατασκευαστής ανταλλακτικών και εξαρτημάτων ναυτιλιακών στροβιλοσυμπιεστών.

Το εργαστήριο Marine Turbo, που καταλαμβάνει περισσότερα από 18.000 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται στην περιοχή δέλτα του ποταμού Yangtze που βρίσκεται κοντά στη διεθνή μητρόπολη, τη Σαγκάη της Κίνας.Η εταιρεία διαθέτει περισσότερες από 100 μονάδες κατασκευαστικού εξοπλισμού και οργάνων δοκιμών, όπως CAD, γραμμή παραγωγής χύτευσης ακριβείας, κέντρο κατεργασίας τεσσάρων αξόνων και πέντε αξόνων, όργανο μέτρησης τριών συντεταγμένων, μηχανή φρεζαρίσματος τόρνου CNC, εξοπλισμό κοπής μετάλλων με μη καταστροφική ανίχνευση ελαττωμάτων κ.λπ. .
Με την προηγμένη τεχνολογία μηχανικής επεξεργασίας, η Marine Turbo είναι πλήρως σύμφωνη με την αυστηρά μέθοδο ελέγχου της διαδικασίας παραγωγής των στρατιωτικών προϊόντων για τη διαχείριση της γραμμής παραγωγής στο συνεργείο προκειμένου να κατασκευάσει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά υπερσυμπιεστή.Εν τω μεταξύ, το εργοστάσιο Marine Turbo εισάγει και απορροφά την τελευταία τεχνολογία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ότι το εργοστάσιο αναπτύσσει ανεξάρτητα τους διάφορους τύπους εξαρτημάτων στροβιλοσυμπιεστών και τα οποία εφαρμόζονται για μηχανήματα μηχανικής και βοηθητικά μηχανήματα θαλάσσης, όπως πτερύγια στροβίλου, άξονας στροβίλου, πτερωτή συμπιεστή, διαχύτης, αντλία λαδιού, ακροφύσιο κ.λπ.
Η Εταιρεία έχει επίσης προμηθεύσει σχεδόν εκατοντάδες είδη εξαρτημάτων κινητήρων για την παραγωγή σκαφών αναψυχής πελατών στις ΗΠΑ και αρκετές δημιουργικές τεχνολογίες έχουν καταγραφεί στην εγχώρια ναυτιλιακή μας βιομηχανία.

Προκειμένου να παρέχει τα αξιόπιστα προϊόντα, η εταιρεία έχει περάσει το πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9000 το 2001, και επίσης τα περισσότερα από τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από την CCS (China Classification Society Certification) και την GL (Germanischer Lloyd).
Η ικανοποίηση πελατών με κορυφαία ποιότητα και αξιόπιστες υπηρεσίες για ανταλλακτικά υπερσυμπιεστή θαλάσσης είναι ο στόχος σε ολόκληρη την εταιρεία Marine Turbo.

Marine Turbo Διατηρήστε ένα μεγάλο απόθεμα για γρήγορη παράδοση

Η Marine Turbo διαθέτει περισσότερα από 100 μοντέλα για να επιλέγουν οι πελάτες γρήγορα ποια είναι κατάλληλα για ανταλλακτικά T-MAN, T-ABB, T-KBB, T- Mitsubishi, T-IHI και άλλες μάρκες ανταλλακτικών στροβιλοσυμπιεστών.Μεταξύ αυτών, το 90% των μοντέλων προϊόντων Marine Turbo έχει το απόθεμα, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες γενικής επισκευής, συντήρησης και επισκευής του στροβιλοσυμπιεστή για διάφορες μάρκες με γρήγορη απόκριση και λογική τιμή.
Σύμφωνα με την ανατροφοδότηση και την κατάσταση των πωλήσεων των πελατών εποχιακά και ετησίως, η εταιρεία μας αναλύει και φτιάχνει το σχέδιο παραγωγής ανταλλακτικών στροβιλοσυμπιεστών, προκειμένου η εταιρεία μας να μπορεί να διατηρεί το απόθεμα για κοινά ανταλλακτικά όλη την ώρα, ενώ για ορισμένα μη κοινά ανταλλακτικά, θα διατηρήσουμε το μακροπρόθεσμο απόθεμα των ημικατεργασμένων προϊόντων.
Ο σκοπός της δημιουργίας του μεγάλου αποθέματός μας είναι να εξοικονομήσουμε χρόνο στην αναμονή των πελατών για επισκευή ανταλλακτικών όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες να επαναλάβουν τη λειτουργία τους το συντομότερο δυνατό και τελικά να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του ανταγωνισμού.

Συνιστούμε στους πελάτες να μπορούν να κάνουν τα σχέδια για να δημιουργήσουν ένα μικρό απόθεμα για το δικό σας για να ελαχιστοποιήσετε τον χαμένο χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η Marine Turbo αναζητά τον επαγγελματία τοπικό διανομέα για ανταλλακτικά στροβιλοσυμπιεστών σε κάθε χώρα του κόσμου.

Τα προϊόντα Marine Turbo έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο.Από τα σχόλια από διάφορα μέρη, έχουμε αναγνωριστεί ιδιαίτερα για την ποιότητα των προϊόντων μας και τον χρόνο παράδοσης.Ωστόσο, για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την τοπική αγορά, αναζητούμε επαγγελματίες διανομείς ανταλλακτικών υπερσυμπιεστών σε διάφορες χώρες του κόσμου, ώστε να δημιουργήσουμε μια τοπική αλυσίδα αποθεμάτων μέσω συνεργασίας και αξιολόγησης για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Ο στόχος της δημιουργίας τοπικής αλυσίδας είναι να δοθεί η δυνατότητα στους τελικούς χρήστες να συντομεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον χρόνο αναμονής για τα ανταλλακτικά του στροβιλοσυμπιεστή, στη συνέχεια να εξοικονομήσουν κόστος και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του ανταγωνισμού στην αγορά για τους τελικούς χρήστες.

 

Ιστορία

​Η Marine Turbo Company έχει ήδη ιστορία δύο δεκαετιών στην εξυπηρέτηση παγκόσμιων πελατών με κορυφαία ποιότητα προϊόντων και γρήγορη εξυπηρέτηση στην προσφορά και παράδοση ανταλλακτικών στροβιλοσυμπιεστών.

 • Το 1999, το εργοστάσιο Marine Turbo ιδρύθηκε με εργαστήριο 18.000m² επαγγελματικά για την κατασκευή ανταλλακτικών και εξαρτημάτων ναυτιλιακών στροβιλοσυμπιεστών.

 • Το 2001, το εργοστάσιο Marine Turbo πέρασε το πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9000.

 • Από εκεί και πέρα, η Marine Turbo Company ειδικεύεται στην κατασκευή ανταλλακτικών υπερσυμπιεστών θαλάσσης, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις για διάφορους τύπους, ποιότητα ανταλλακτικών και γρήγορο χρόνο παράδοσης.

 • Η Marine Turbo Company έχει πουλήσει τα ανταλλακτικά στροβιλοσυμπιεστών σε όλο τον κόσμο, όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Κολομβία, Κορέα, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ, Ελλάδα, Τσεχία, Τουρκία, Ιταλία κ.λπ.

Υπηρεσία

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή, η Marine Turbo προμηθεύει ένα ευρύ φάσμα ανταλλακτικών θαλάσσιων στροβιλοσυμπιεστών (περισσότεροι από 100 τύποι) για τις ανάγκες των πελατών, όπως: πλήρης στροβιλοσυμπιεστής, τροχός συμπιεστή / πτερωτή, άξονας στροβίλου / άξονας στροφείου, κασέτα , πλήρης ρότορας, συγκρότημα ρουλεμάν, δακτύλιος ακροφυσίου, διαχύτης, δακτύλιος κάλυψης, περίβλημα συμπιεστή, περίβλημα ρουλεμάν, περίβλημα στροβίλου, σιγαστήρας, κιτ σέρβις, δακτύλιος στεγανοποίησης, εργαλεία στροβιλοσυμπιεστή κ.λπ.

Κίνα Marine Turbo Service Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

T- ABB T- VTR“0”“1”“4”, P/D/E
T- TPS44D/E/F T- TPS48D/E/F T- TPS52D/E/F T- TPS57D/E/F T- TPS61D/E/F 
T- TPL65 T- TPL69 T- TPL73 T- TPL77 T- TPL80 T- TPL85
T- RR151 T- RR181    
Τ- Α145-Μ Τ- Α170    
T- MAN T- NR12/S T- NR15/R T- NR17/S T- NR20 T- NR20/R T- NR20/S
T- NR24/R T- NR24/S T- NR26/R T- NR29/S T- NR34/S 
T- NA34T/34S T- NA40T/40S T- NA48T/48S T- NA57T/57T9 T- NA70T/70T9 
T- TCR12 T- TCR16 T- TCR18 T- TCR20 T- TCR22 
T- TCA44 T- TCA55 T- TCA66 T- TCA77 T- TCA88 
Τ-ΜΕΤ T- MET18SRC T- MET26SR T- MET30SR   
T- MET33SB/SBII/SC/SD T- MET35/35S/35SA/350 T- MET42SB/SBII/SC/SD/SE T- MET45/45S/450 T- MET53SB/SBII/SC/SD/SE 
T- MET66SB/SC/SD/SE/SEII T- MET56SB T- MET560 T- MET60MA T- MET83SE/SEII 
T- KBB T- HPR3000 T- HPR4000 T- HPR5000 T- HPR6000  
ΣΕΙΡΑ T- ST5     
T- HRBR3-2 T- HRBR4-3    
T- IHI T- RH133 T- RH143 T- RH163 T- RH183 T- RH203 
Τ- ΑΤ14     
T- RU110 T- RU120    
T- Napier T- NHP15 T- NHP18 T- NHP20 T- NHP23 T- NHP25 T- NHP25A
T- NHP30 T- NHP35    
T- NHP180C T- NHP297 T- NHP355   

Τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα στροβιλοσυμπιεστή που προσέφερε η Marine Turbo είναι κατάλληλα για τις απαιτήσεις των πελατών σε T-ABB turbo, T-MAN υπερσυμπιεστή, στροβιλοσυμπιεστή T-Mitsubishi, στροβιλοσυμπιεστή T-KBB, T-IHI Turbo και ούτω καθεξής.Η παραπάνω λίστα για τους τύπους υπερσυμπιεστών είναι σύμφωνα με την αναφορά.

Η Marine Turbo μπορεί επίσης να παρέχει ορισμένους τύπους T/C ολοκληρωμένων, όπως τους τύπους T-RH133/163, T-AT14, T-TCR12, T-TD08H, κ.λπ. T- RH143 1 pc, T- RH163 1 pc, T- RH183 1 pc;και έχει και το στοκ για δευτερεύοντα στροβιλοσυμπιεστή πλήρες: T- VTR714D 3 τμχ.;T- NA57T7 2 τμχ, T- NA48/S 1 τμχ, T- NA48/T 2 τμχ, T- MET66SD 1 τεμ.

Οι υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει η Marine Turbo Company:

 • 20+ χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή
 • 365 ημέρες εγγύηση
 • 24ωρη απάντηση
 • Αξιόπιστη ποιότητα
 • Αποδοτική
 • Προσαρμόστε την υπηρεσία σύμφωνα με το δείγμα ή το σχέδιο του πελάτη
 • Μικρό MOQ
 • Γρήγορος χρόνος παράδοσης

Η ομάδα μας

Η ομάδα Marine Turbo θεωρεί πάντα την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και τη γρήγορη ανταπόκριση στους πελάτες ως σύνθημα της εταιρείας μας.

Οι πελάτες μας είναι ο πυρήνας της ομάδας Marine Turbo Company.Όλες οι ομαδικές μας δραστηριότητες σχετίζονται τελικά με την καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας με καλή ποιότητα προϊόντων, ενώ μέσα στην ομάδα μας, κάθε τμήμα δεν είναι ανεξάρτητο μεταξύ τους, αλλά συνδέεται και συνεργάζεται αποτελεσματικά.

Κίνα Marine Turbo Service Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας