Να στείλετε μήνυμα
products

T- TPS61 Αισθητήρας ταχύτητας Ντίζελ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Marine Turbo
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: Τ-Σειρά TPS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμχ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί από χαρτόνι, ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τμχ / ΜΗΝΑ
Λεπτομερής ενημέρωση
Σχήμα: Τ- TPS61 αισθητήρας ταχύτητας Ονομασία προϊόντος: Κουβάκια τουρμποφόρου, Κουβάκια τουρμποφόρου, Κουβάκια τουρμποφόρου για πλοία, Κουβάκια τουρμποφόρου
Μέγεθος: Τυποποιημένο μέγεθος, ή ως αίτημα του πελάτη Τύπος: Μέρη του τουρμποσυμπιεστή καυσαερίων
Καύσιμο: Ντίζελ Τύπος τουρμπίνης: Μηχανές για την κατασκευή ηλεκτρικών συσσωρευτών
Υψηλό φως:

σιγαστήρα θαλάσσιου στροβιλοσυμπιεστή

,

κιτ στροβιλοσυμπιεστών θαλάσσης

,

ανταλλακτικά στροβιλοσυμπιεστή καυσίμου ντίζελ


Περιγραφή προϊόντων

T- TPS61 Αισθητήρας ταχύτητας Ντίζελ

Το T- TPS61 Speed Sensor ανήκει σε:τουρμποσυμπιεστή της σειράς T-TPS, ο οποίος είναι ένας τουρμποσυμπιεστής μικτής ροής, ο οποίος αποτελείται από μονοστασιακή τουρμπίνα μικτής ροής και φυγόκεντρο συμπιεστή,και υιοθετεί εσωτερική υποστήριξη ημιπλωτή συρόμενο ρουλεμάν και εξωτερικό σύστημα λάδι λιπαντικούΟ ενιαίος σταθμός του ναυτιλιακού τουρμποσυμπιεστή μπορεί να ανταποκριθεί στην απαίτηση ενός κινητήρα ντίζελ υψηλής ταχύτητας 500 kW ~ 3000 kW.Σειρά TPS θαλάσσιατα τουρμποσυμπιεστήρια είναι ευρέως εφαρμόσιμα στους ναυτικούς κύριους κινητήρες, στις ναυτικές βοηθητικές μηχανές, στα γεννήτριες,σιδηροδρομικές μηχανές και άλλους τομείς εφαρμογής των κινητήρων ντίζελ λόγω της σειράς T-TPS του τουρμποσυμπιεστή έχει τα πλεονεκτήματα, όπως η απλή και συμπαγή δομή, η σταθερότητα, η αντοχή, το χαμηλό λειτουργικό κόστος, η υψηλή απόδοση και η ευρεία εφαρμογή.

 


Τα ρουλεμάν του τουρμποσυμπιεστή λειτουργούν σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής ταχύτητας και ελαφρού φορτίου, ώστε να εξασφαλίζεται η αξιόπιστη λειτουργία των ρουλεμάν σε συνθήκες εργασίας.Εκτός από τη διασφάλιση ότι ο διαρθρωτικός σχεδιασμός, υλικά και κατασκευή των ρουλεμάντων για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, η καλή διαχείριση συντήρησης είναι επίσης κρίσιμη.

 

Χαρακτηριστικά του τουρβοσυμπιεστή της σειράς T-TPS Marine:
  1. Αποτελείται από μονοσταθμική ανεμογεννήτρια μικτής ροής,κεντροαστραφικήσυμπιεστή, εξωτερικό σύστημα λιπαντικού λάδι του κινητήρα.
  2. μπορεί να ταιριάζει με κινητήρα ντίζελ υψηλής ταχύτητας και κινητήρα αερίου 500-3000kw.
  3. σχεδιασμός περιβλήματος ρουλεμάν με ψύξη και χωρίς ψύξη.
  4. Η ανάμεικτη τουρμπίνα σταθερής πίεσης χρησιμοποιείται για την αύξηση της ροής όγκου μέσω του δαχτυλιδιού του ακροβωτίου με την εφαρμογή παλμού.
  5. Ο τροχός του συμπιεστή υιοθετεί μετά την κλίση των λεπίδων μετατόπισης και παρέχει τρεις διαφορετικές περιόδους πίεσης.
  6. Η συνολική απόδοση του τουρμποσυμπιεστή είναι 62-64%, ο μέγιστος λόγος πίεσης είναι 4.5.
  7. Είναι συμπαγής δομή, εύκολη στη συντήρηση και ευρέως χρησιμοποιείται σεΝαυτικοί κύριοι κινητήρες, ναυτικές βοηθητικές μηχανές, γεννήτριες, σιδηροδρομικές μηχανές και άλλοι τομείς εφαρμογής των κινητήρων ντίζελ.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13732670405

WhatsApp : +8613732670405