Να στείλετε μήνυμα
products

Σειρά T- TPL για ναυτιλιακούς κινητήρες ντίζελ και κινητήρες αερίου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Marine Turbo
Πιστοποίηση: ISO, CCS, GL
Αριθμό μοντέλου: Σειρά T-TPL
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμχ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί από χαρτόνι, ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: Σε απόθεμα ή 1-4 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 PC/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Σχήμα: Βάλα τουρμπίνας σειράς T- TPL Καύσιμο: Ντίζελ, καύσιμα, βαρύ καύσιμο
Τύπος τουρμπίνης: Αξιακή τουρμπίνα Αναλογία πίεσης: 4.2-5.0
Σειρά δύναμης: 2,500-12,500kW για το T-TPL-A; 3,000-28,000kW για το TPL-B Ασύρματα: χαμηλή εκπομπή θορύβου
Εφαρμογή: Ναυτικές μηχανές, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, παραγωγή ενέργειας Εγγύηση: 12 μήνες
Υψηλό φως:

άξονας στροβίλου

,

ανταλλακτικά στροβίλου

,

Σειρά T-TPL Στροβίλου Λεπίδα


Περιγραφή προϊόντων

Σειρά T- TPL για ναυτιλιακούς κινητήρες ντίζελ και κινητήρες αερίου

Το τουρμποφορτιστή καυσαερίων της σειράς T-TPL διαιρείται σε σειρά T-TPL-A και σειρά T-TPL-B. Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα ακόλουθα:

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού των τουρμποσυμπιεστών της σειράς T- TPL-A:

 • Ο τουρμποσυμπιεστής της σειράς T- TPL-A προορίζεται για μεγάλους κινητήρες ντίζελ και αερίου μεσαίας ταχύτητας με ισχύ από 2.500 kW έως 12.500 kW.
 • Τουρμπίνα: Ο τουρμποσυμπιεστής T- TPL-A είναι άξονας τουρμπίνης για υψηλή απόδοση και υψηλό όγκο ροής.
 • Συμπίεσμος: Οι συμπιεστές T- TPL-A εξασφαλίζουν τις υψηλές τάσεις ροής όγκου που επιτρέπουν τη βελτιστοποιημένη προσαρμογή σε διαφορετικές εφαρμογές κινητήρων.Χορδισμένα αλουμινένια τροχιά με σπασμένα σπαθιά εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και ευρεία χάρτες συμπιεστή. η αναλογία πίεσης του κυμαίνεται από 4,2 έως 5,0 ανάλογα με τη σχεδίαση.
 • Λεκάνια: Το συγκρότημα λεκάνων T- TPL-A λιπαίνεται απευθείας από το σύστημα λιπαντικού λάδι του κινητήρα, τα επίπεδα λεκάνια μπορούν να λειτουργήσουν έως και 36.000 ώρες πριν από την επισκευή.
 • Περιβλήματα: Τα περιβλήματα T- TPL-A είναι βελτιστοποιημένα για εφαρμογή σε κινητήρες 4 ροών, περιλαμβάνουν ενσωματωμένες φλάντζες θύρας αποβλήτων, συνδέσεις μέτρησης θερμοκρασίας και πίεσης.Η ολόπλευρη μόνωση ελαχιστοποιεί το επίπεδο θορύβου του ανεμοσυμπιεστή και την θερμοκρασία της επιφάνειας του περιβλήματος.
 • Χρησιμοποιείται ευρέως σε ναυτικούς κινητήρες ντίζελ καθώς και σε κινητήρες αερίου.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού των τουρμποσυμπιεστών της σειράς T- TPL-B:

 • Ο τουρβοσυμπιεστής της σειράς T- TPL-B έχει σχεδιαστεί κυρίως για μεγάλους διχτύους ναυτικούς κινητήρες ντίζελ.
 • Οι στροβιλοσυμπιεστές είναι απλοί, ανθεκτικοί και συμπαγείς για να διατηρήσουν χαμηλό το κόστος λειτουργίας.
 • Τουρμπίνα: Ο τουρμποσυμπιεστής T- TPL-B είναι άξονας τουρμπίνης για πολύ υψηλές αποδόσεις και υψηλές τάσεις ροής όγκου από την αγορά των διχτύων κινητήρων ντίζελ.
 • Συμπίεσμος: Οι συμπίεσμοι T- TPL-B εξασφαλίζουν τις υψηλές τάσεις ροής όγκου που επιτρέπουν τη βελτιστοποιημένη προσαρμογή σε διαφορετικές εφαρμογές κινητήρα.τροχούς από κράμα αλουμινίου με σχάρα διαίρεσης με σπασμένες λεπίδες εξασφαλίζουν ευρύ χάρτη συμπιεστή και μέγιστη απόδοση άνω του 86%. η αναλογία πίεσης του είναι έως και 4.5.
 • Λεκάνια: Το συγκρότημα λεκάνων T- TPL-B λιπαίνεται απευθείας από το σύστημα λιπαντικού λάδι του κινητήρα, τα επίπεδα λεκάνια είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν μέχρι 36.000 ώρες πριν από την ανταλλαγή.Οι ακτινοβολία ρουλεμάν bushes είναι σταθερή με βίδες και το κέντρο σε μια πίεση λάδι ταινία αποσβεστήρα.
 • Περιβλήματα: Τα περιβλήματα T- TPL-B είναι βελτιστοποιημένα για κινητήρες 2 ροών.Το περίβλημα T- TPL-B είναι απομονωμένο για να κάνει το επίπεδο θορύβου του ανεμοσυμπιεστή και την θερμοκρασία της επιφάνειας του περίβληματος όσο το δυνατόν χαμηλότερη.
 • Σύστημα λάδις λιπαντικού έκτακτης ανάγκης: διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία του περιστροφίου του τουρμποσυμπιεστή T- TPL85-B και T- TPL91-B.

 

Οι τύποι τουρμποσυμπιεστών T-TPL περιλαμβάνουν:

Θαλάσσιος Τούρμπο Διάταξη T- TPL-A Διάταξη T- TPL-B
T- TPL65 T- TPL73-B
T- TPL69 T- TPL77-B
T- TPL73 T- TPL80-B
T- TPL77 T- TPL85-B
 T- TPL91-B

Φωτογραφίες φτερών τουρμπίνας της σειράς T-TPL:

Σειρά T- TPL για ναυτιλιακούς κινητήρες ντίζελ και κινητήρες αερίου 0Σειρά T- TPL για ναυτιλιακούς κινητήρες ντίζελ και κινητήρες αερίου 1

Περιγραφή της λεπίδας της τουρμπίνας:

Οι λεπίδες των ανεμογεννητριών που περιστρέφονται με υψηλή ταχύτητα είναι υπεύθυνες για την προσέλκυση αέρα υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης στοκαυστήρα έτσι ώστεΓια να εξασφαλιστεί μακροχρόνια σταθερότητα σε ακραία περιβάλλοντα υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης,Οι λεπίδες των ανεμογεννητριών συχνά σφυρηλατούνται με κράματα υψηλής θερμοκρασίας και χρησιμοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους για ψύξη, για παράδειγμα, εσωτερική ψύξη ροής αέρα, ψύξη οριακής στρώσης ή θερμικές επικάλυψεις φραγμών που προστατεύουν τις λεπίδες, για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των λεπίδων της τουρμπίνης κατά τη λειτουργία του τουρμποφόρτερ.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13732670405

WhatsApp : +8613732670405