Να στείλετε μήνυμα
products

Τ- TPL77 Εργαλεία τουρμποφόρτισης για την επισκευή μεγάλων διχτύων ναυτικών κινητήρων ντίζελ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Marine Turbo
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: T- TPL77
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμχ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί από χαρτόνι, ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τμχ / ΜΗΝΑ
Λεπτομερής ενημέρωση
Σχήμα: Τ- TPL77 Εργαλεία τουρμποφόρτισης Μέρος Νο.: ΠΑΡΑΓΟΝΙΚΗ
Καύσιμο: Ντίζελ, καύσιμα, βαρύ καύσιμο Αναλογία πίεσης: 4.2-5.0
Πεδίο ισχύος: 2,500-12,500kW για το T-TPL-A; 3,000-28,000kW για το TPL-B T- TPL-A: Four-Stroke
T- TPL-B: Δίχρονος
Υψηλό φως:

κιτ στροβιλοσυμπιεστών θαλάσσης

,

ανταλλακτικά στροβιλοσυμπιεστή

,

Εργαλεία στροβιλοσυμπιεστή δύο χρόνων


Περιγραφή προϊόντων

Τ- TPL77 Εργαλεία τουρμποφόρτισης για την επισκευή μεγάλων διχτύων ναυτικών κινητήρων ντίζελ

Περιγραφή του τύπου τουρμποφόρτισης της σειράς T-TPL:

Τ- TPL77 Εργαλεία τουρμποφόρτισηςανήκει στο υπερσυμπιεστή σειράς T- ABB / T- TPL. Το υπερσυμπιεστή σειράς T- ABB / T- TPL περιλαμβάνει tΟ ίδιοςΤ- TPL-A και T- TPL-Bσειρά.T- TPL-Aτο στροφοσυμπιεστή σειράς είναι fή μεγάλους κινητήρες ντίζελ και αερίου μεσαίας ταχύτητας, με ισχύ από 2.500 έως 12.500 kW.Οι στροφοσυμπιεστές της σειράς T-ABB / T-TPL-B έχουν σχεδιαστεί κυρίως για μεγάλους διχτύους ναυτικούς κινητήρες ντίζελ.Πέντε πλαίσια καλύπτουν ένα εύρος ισχύος κινητήρα 3Από 1.000 έως 28.000 kW.

  • Τουρμπίνα: Ο τουρμποσυμπιεστής T- TPL-B είναι άξονας τουρμπίνης για πολύ υψηλές αποδόσεις και υψηλές τάσεις ροής όγκου από την αγορά των διχτύων κινητήρων ντίζελ.
  • Συμπίεσμος: Οι συμπίεσμοι T- TPL-B εξασφαλίζουν τις υψηλές τάσεις ροής όγκου που επιτρέπουν τη βελτιστοποιημένη προσαρμογή σε διαφορετικές εφαρμογές κινητήρα.Χορδισμένοι τροχούς από κράμα αλουμινίου με σπασμένες λεπίδες εξασφαλίζουνπλάτος του συμπιεστή χάρτη και κορυφήΗ σχέση πίεσης είναι έως και 4.5.
  • Κουρέματα:Το T- TPL-BΤο σύστημα ελαστικών ελαίων του κινητήρα είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί μέχρι 36.000 ώρες πριν από την ανταλλαγή.Οι ακτινοβολία ρουλεμάν bushes είναι σταθερή με βίδες και το κέντρο σε μια πίεση λάδι ταινία αποσβεστήρα.
  • Κεφάλαιο:Τα περιβλήματα T- TPL-B είναι βελτιστοποιημένα για κινητήρες 2 ροών.Το περίβλημα T- TPL-B είναι απομονωμένο για να κάνει το επίπεδο θορύβου του ανεμοσυμπιεστή και την θερμοκρασία της επιφάνειας του περίβληματος όσο το δυνατόν χαμηλότερη.

Βάρος της σειράς T- TPL-B μόνο για αναφορά:

 

Διάταξη T- TPL-B Βάρος (kg)
T- TPL73-B 2510
T- TPL77-B 3680
T- TPL80-B 6010
T- TPL85-B 10520
T- TPL91-B 14300


 

Σύντομο προφίλ της Marine Turbo Company:

Η Marine Turbo ειδικεύεται στην αντικατάσταση ανταλλακτικών τουρμποσυμπιεστή για τη ναυτιλιακή, γεωτρική και μεταλλευτική βιομηχανία για περισσότερα από 20 χρόνια, από το 1999,εξυπηρετώντας εκατοντάδες και χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο με υψηλή ποιότητα.προϊόνΗ Marine Turbo διαθέτει περισσότερα από 100 μοντέλα για να επιλέξουν γρήγορα οι πελάτες τα οποία είναι κατάλληλα για τις μεγάλες μάρκες ανταλλακτικών τουρβοσυμπιεστή:πλήρης θαλάσσιος τουρμποσυμπιεστής, τροχός / τροχιά του συμπιεστή, άξονας τουρμπίνης, φυσίγγιο, ρότορα πλήρης, συναρμολόγιο ρουλεϊνών, δαχτυλίδι ακροβομβίδας, διάχυση, δαχτυλίδι κάλυψης, αντλία πετρελαίου, θάμνος σφράγισης, περίβλημα συμπιεστή,Κεφάλαια υποδομής, περιβλήματα τουρμπίνων, σιγαστήρες, σερβίσινγκ κιτ, εργαλεία κλπ....Μεταξύ αυτών, το 90% του μοντέλου προϊόντος Marine Turbo έχει αποθεματικό, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες συντήρησης, επισκευής ή επισκευής του τουρμποσυμπιεστή για διάφορες μάρκες με γρήγορη ανταπόκριση και λογική τιμή.

 

Η Marine Turbo μπορεί επίσης να παρέχει υπηρεσίες εξατομίκευσης προϊόντων για την ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκών των πελατών.Η Marine Turbo μπορεί να επεξεργαστεί και να κατασκευάσει τα αντίστοιχα προϊόντα προκειμένου να παρέχει στους πελάτες προϊόντα υγιούς ποιότητας με χαμηλό κόστος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13732670405

WhatsApp : +8613732670405