Να στείλετε μήνυμα
products

Σώμα ελαστικού τουρμποσυμπιεστή σειράς T-TPS για ναυτικούς κινητήρες ντίζελ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Marine Turbo
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: T- Σειρά TPS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμχ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί από χαρτόνι, ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς: 500 PC/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Σχήμα: Τ-Σειρά TPS Ονομασία προϊόντος: περιβλήματα θαλάσσιων τροχοφόρων, θήκη τροχοφόρων, βάθρο τροχοφόρων
Μέγεθος: Τυποποιημένο μέγεθος, ή ως αίτημα του πελάτη Τύπος: Τμήματα για κινητήρες ντίζελ
Τύπος κινητήρα: Ντίζελ Τύπος τουρμπίνης: Μηχανές για την κατασκευή ηλεκτρικών συσσωρευτών
Ποιότητα: Υψηλή απόδοση, υψηλού επιπέδου, εγγυημένη Πακέτο: Καρτόνι, ξύλινο κουτί ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις
Υψηλό φως:

turbo περίβλημα

,

περίβλημα ρουλεμάν περιβλήματος

,

Turbo Κινητήρες θαλάσσιων ντίζελ


Περιγραφή προϊόντων

Σώμα ελαστικού τουρμποσυμπιεστή σειράς T-TPS για ναυτικούς κινητήρες ντίζελ

Χαρακτηριστικά του θαλάσσιου τουρμποσυμπιεστή σειράς T-TPS:

Τυποποιημένη συσκευή για την κατασκευή ή την κατασκευή οχημάτων με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα που λειτουργεί με κινητήρα. είναικατασκευασμένο από χυτοσίδηρο και το οποίο αποτελεί μέρος του τουρβοσυμπιεστή καυσαερίων σειράς T-TPS. Ο τουρβοσυμπιεστής καυσαερίων σειράς T-TPS έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά σχεδιασμού:

  1. Αποτελείται από μονοστάσιο τουρμπίνα μικτής ροής, φυγόκεντρο συμπιεστή, εξωτερικό σύστημα λιπαντικού πετρελαίου κινητήρα.
  2. μπορεί να ταιριάζει με κινητήρα ντίζελ υψηλής ταχύτητας και κινητήρα αερίου 500-3000kw.
  3. σχεδιασμός περιβλήματος ρουλεμάν με ψύξη και χωρίς ψύξη.
  4. Η ανάμεικτη τουρμπίνα σταθερής πίεσης χρησιμοποιείται για την αύξηση της ροής όγκου μέσω του δαχτυλιδιού του ακροβωτίου με την εφαρμογή παλμού.
  5. Ο τροχός του συμπιεστή υιοθετεί μετά την κλίση των λεπίδων μετατόπισης και παρέχει τρεις διαφορετικές περιόδους πίεσης.
  6. Η συνολική απόδοση του τουρμποσυμπιεστή είναι 62-64%, ο μέγιστος λόγος πίεσης είναι 4.5.
  7. Είναι συμπαγής δομή, εύκολη στη συντήρηση και χρησιμοποιείται ευρέως σε ναυτικούς κύριους κινητήρες, ναυτικές βοηθητικές μηχανές, γεννήτριες, σιδηροδρομικές μηχανές και άλλους τομείς εφαρμογής των κινητήρων ντίζελ.

Τ- TPSβάρος του στροφοσυμπιεστή θαλάσσιας σειράς μόνο για αναφορά:

Τύπος Βάρος ((Kg)  
 
T- TPS48 115  
T- TPS52 166  
T- TPS57 266  
T- TPS61 458  

 

Σύντομη εισαγωγή του τουρμποσυμπιεστή Marine:

Ο ναυτιλιακός τουρμποσυμπιεστής, γνωστός και ως τουρμποσυμπιεστής καυσαερίων, είναι ο κύριος εξοπλισμός στο σύστημα προώθησης του πετρελαιοκινητήρα.Αποτελείται από μονοσταθμική ανεμογεννήτρια καυσαερίων και φυγοκεντρικό συμπιεστήΟι πύλες αυτές είναι τοποθετημένες στον ίδιο άξονα για να αποτελούν το κινούμενο μέρος του θαλάσσιου τουρμποσυμπιεστή/τουρμποσυμπιεστή καυσαερίων - τον ρότορα. The function of the marine turbocharger/exhaust gas turbocharger is to use the diesel exhaust energy to drive the turbine to drive the compressor on the coaxial to increase the air pressure into the cylinderΟ ατμοσφαιρικός τουρμποσυμπιεστής διπλασιάζει περίπου την ισχύ του κινητήρα ντίζελ, αλλά το βάρος του αυξάνεται μόνο κατά 10%.

Όταν λειτουργεί ο συνδυασμός τουρμποσυμπιεστή ντίζελ και καυσαερίων, ο ναυτικός τουρμποσυμπιεστής/τουρμποσυμπιεστής καυσαερίων είναι επιρρεπής σε βλάβες όπως διάβρωση του περιβλήματος της τουρμπίνας, βλάβη του ρουλευτή, βλάβη της λεπίδας,βλάβη σφραγίδας αερίουΗ καθημερινή καλή διαχείριση της συντήρησης μπορεί να μειώσει αυτές τις βλάβες.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13732670405

WhatsApp : +8613732670405