Να στείλετε μήνυμα
products

Τ- TPS48 Τύπος συμπίεσης του σπιτιού του τροφοδοτητή για ναυτικούς κινητήρες ντίζελ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Marine Turbo
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: T- TPS48
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμχ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί από χαρτόνι, ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τμχ / ΜΗΝΑ
Λεπτομερής ενημέρωση
Σχήμα: Τ- TPS48 Κεφάλαιο ελαστικού του τύπου στροφοσυμπιεστή σφίξιμου Ονομασία προϊόντος: Κεφάλαιο του ελαστικού του τουρβοσυμπιεστή/κατασκευή ελαστικού/παράμετρο ελαστικού
Τύπος: Μέρη του τουρμποσυμπιεστή καυσαερίων Τύπος τουρμπίνης: Μηχανές για την κατασκευή ηλεκτρικών συσσωρευτών
Ποιότητα: Υψηλή απόδοση, υψηλού επιπέδου, εγγυημένη Εφαρμογή: Μηχανή πλοίου, Βόρφηση και Βιομηχανία ορυχείων, Γεννήτρια, μηχανήματα κατασκευής/ορυχείων/γεωργίας
Υψηλό φως:

Περίβλημα turbo

,

περίβλημα στροβίλου

,

Τύπος σύσφιξης περιβλήματος Turbo


Περιγραφή προϊόντων

Τ- TPS48 Τύπος συμπίεσης του σπιτιού του τροφοδοτητή για ναυτικούς κινητήρες ντίζελ

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού του θαλάσσιου τουρμποσυμπιεστή σειράς T-TPS:

Το T-TPS48 τύπου σφραγίσματος τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τροχοφόρου τρο

  1. Αποτελείται από μονοστάσιο τουρμπίνα μικτής ροής, φυγόκεντρο συμπιεστή, εξωτερικό σύστημα λιπαντικού λαδιού κινητήρα.
  2. μπορεί να ταιριάζει με κινητήρα ντίζελ υψηλής ταχύτητας και κινητήρα αερίου 500-3000kw.
  3. σχεδιασμός περιβλήματος ρουλεμάν με ψύξη και χωρίς ψύξη.
  4. Η ανάμεικτη τουρμπίνα σταθερής πίεσης χρησιμοποιείται για την αύξηση της ροής όγκου μέσω του δαχτυλιδιού του ακροβωτίου με την εφαρμογή παλμού.
  5. Ο τροχός του συμπιεστή υιοθετεί μετά την κλίση των λεπίδων μετατόπισης και παρέχει τρεις διαφορετικές περιόδους πίεσης.
  6. Η συνολική απόδοση του τουρμποσυμπιεστή είναι 62-64%, ο μέγιστος λόγος πίεσης είναι 4.5.
  7. Είναι συμπαγής δομή, εύκολη στη συντήρηση και χρησιμοποιείται ευρέως σε ναυτικούς κύριους κινητήρες, ναυτικές βοηθητικές μηχανές, γεννήτριες, σιδηροδρομικές μηχανές και άλλους τομείς εφαρμογής των κινητήρων ντίζελ.

Οι τύποι τουρμποσυμπιεστή T-TPS περιλαμβάνουν:

Ετικέτα Τ-Σειρά TPS
MARINE TURBO T- TPS44
T- TPS48
T- TPS52
T- TPS57
T- TPS61

 

Τ- TPS48 κάλυψη τροφοδοτήρα τύπου σφραγίδας (περιβλήματα ρουλεμάν)περιγραφή:

Το περίβλημα του τουρμποσυμπιεστή περιλαμβάνει το τμήμα της τουρμπίνας, το μέρος του ρουλεμπορίου και το μέρος του συμπιεστή, έτσι ώστε το περίβλημα της τουρμπίνας,το περίβλημα ρουλεμάν και το περίβλημα του συμπιεστή καλύπτουν και προστατεύουν όλα τα σημαντικά μέρη με ασφάλεια στο τουρμποσυμπιεστή, ώστε να εξασφαλίζεται υψηλή απόδοση του κινητήρα.

Το περίβλημα της τουρμπίνης, το περίβλημα του ρουλεμπορίου και το περίβλημα του συμπιεστή είναι κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο.

Σύντομη εισαγωγή του τουρμποσυμπιεστή Marine:

Ο ναυτιλιακός τουρμποσυμπιεστής, γνωστός και ως τουρμποσυμπιεστής καυσαερίων, είναι ο κύριος εξοπλισμός στο σύστημα προώθησης του πετρελαιοκινητήρα.Αποτελείται από μονοσταθμική ανεμογεννήτρια καυσαερίων και φυγοκεντρικό συμπιεστήΟι πύλες αυτές είναι τοποθετημένες στον ίδιο άξονα για να αποτελούν το κινούμενο μέρος του θαλάσσιου τουρμποσυμπιεστή/τουρμποσυμπιεστή καυσαερίων - τον ρότορα. The function of the marine turbocharger/exhaust gas turbocharger is to use the diesel exhaust energy to drive the turbine to drive the compressor on the coaxial to increase the air pressure into the cylinderΟ ατμοσφαιρικός τουρμποσυμπιεστής διπλασιάζει περίπου την ισχύ του κινητήρα ντίζελ, αλλά το βάρος του αυξάνεται μόνο κατά 10%.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13732670405

WhatsApp : +8613732670405