Να στείλετε μήνυμα
products

Σειρά T- TPL τουρμποσυμπιεστή ρουλεμάντο ρουλεμάντο στροφή στο σύστημα λαδιού του κινητήρα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Marine Turbo
Πιστοποίηση: ISO; CCS; GL
Αριθμό μοντέλου: Σειρά T-TPL
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμχ
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί από χαρτόνι, ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 3-4 εργάσιμες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 PC/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Σχήμα: Δοκιμαστικό ελαστικό Τύπος: Τουρβοσυμπιεστή καυσαερίων
Καύσιμο: Ντίζελ, καύσιμα, βαρύ καύσιμο Τύπος συμπιεστών: Ραδιοσυμπιεστή
Σειρά δύναμης: 2,500-12,500kW για το T-TPL-A; 3,000-28,000kW για το TPL-B Αναλογία πίεσης: 4.2-5.0
Εφαρμογή: Ναυτιλιακοί κινητήρες ντίζελ και κινητήρες αερίου
Υψηλό φως:

ρουλεμάν στροβιλοσυμπιεστών

,

στροβιλο μέρη αντικατάστασης

,

Θαλάσσιο στροβιλο ρουλεμάν μηχανών diesel


Περιγραφή προϊόντων

Σειρά T- TPL τουρμποσυμπιεστή ρουλεμάντο ρουλεμάντο στροφή στο σύστημα λαδιού του κινητήρα

 

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού των τουρμποσυμπιεστών της σειράς T-TPL:

Η σειρά T-TPL τουρμποφόρτισης περιλαμβάνεισειρά T- TPL-A (T- TPL65, T- TPL69, T- TPL73 και T- TPL77) καιΗ σειρά T- TPL-B (T- TPL73-B, T- TPL77-B, T- TPL80-B, T- TPL85-B, T- TPL91-B).

 

  • ΗT- TPL-Aτο στροφοσυμπιεστή σειράς είναι fή μεγάλους κινητήρες ντίζελ και αερίου μεσαίας ταχύτητας, με ισχύ από 2.500 έως 12.500 kW.
  • Τουρμπίνα: Ο τουρμποσυμπιεστής T- TPL-A είναι άξονας τουρμπίνης για υψηλή απόδοση και υψηλό όγκο ροής.
  • Συμπίεσμος: Οι συμπίεσμοι T- TPL-A εξασφαλίζουν τις υψηλές τάσεις ροής όγκου που επιτρέπουν τη βελτιστοποιημένη προσαρμογή σε διαφορετικές εφαρμογές κινητήρα.Χορδισμένα αλουμινένια τροχιά με σπασμένα σπαθιά εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και ευρεία χάρτες συμπιεστή. η αναλογία πίεσης του κυμαίνεται από 4,2 έως 5,0 ανάλογα με τη σχεδίαση.
  • Κουρέματα:Το T- TPL-AΤο σύστημα ελαστικού λάδι του κινητήρα μπορεί να λειτουργήσει μέχρι 36.000 ώρες πριν από την επισκευή.- Δεν ξέρω.
  • Οι στροβιλοσυμπιεστές της σειράς T- TPL-B έχουν σχεδιαστεί κυρίως για μεγάλους διχτύους ναυτικούς κινητήρες ντίζελ.Πέντε πλαίσια καλύπτουν ένα εύρος ισχύος κινητήρα 3Από 1.000 έως 28.000 kW.
  • Τουρμπίνα: Ο τουρμποσυμπιεστής T- TPL-B είναι άξονας τουρμπίνης για πολύ υψηλές αποδόσεις και υψηλές τάσεις ροής όγκου από την αγορά των διχτύων κινητήρων ντίζελ.
  • Συμπίεσμος: Οι συμπίεσμοι T- TPL-B εξασφαλίζουν τις υψηλές τάσεις ροής όγκου που επιτρέπουν τη βελτιστοποιημένη προσαρμογή σε διαφορετικές εφαρμογές κινητήρα.τροχούς από κράμα αλουμινίου με σχάρα διαίρεσης με σπασμένες λεπίδες εξασφαλίζουν ευρύ χάρτη συμπιεστή και μέγιστη απόδοση άνω του 86%. η αναλογία πίεσης του είναι έως και 4.5.
  • Λεκάνια: Το συγκρότημα λεκάνων T- TPL-B λιπαίνεται απευθείας από το σύστημα λιπαντικού λάδι του κινητήρα, τα επίπεδα λεκάνια είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν μέχρι 36.000 ώρες πριν από την ανταλλαγή.Οι ακτινοβολία ρουλεμάν bushes είναι σταθερή με βίδες και το κέντρο σε μια πίεση λάδι ταινία αποσβεστήρα.

Το τουρμποσυμπιεστή της σειράς T-TPL περιλαμβάνει:

Θαλάσσιος Τούρμπο Διάταξη T- TPL-A Διάταξη T- TPL-B
T- TPL65 T- TPL73-B
T- TPL69 T- TPL77-B
T- TPL73 T- TPL80-B
T- TPL77 T- TPL85-B
  T- TPL91-B

 

Περισσότερη φωτογραφία του τουρμποσυμπιεστή της σειράς T- TPL:

Σειρά T- TPL τουρμποσυμπιεστή ρουλεμάντο ρουλεμάντο στροφή στο σύστημα λαδιού του κινητήρα 0

 

Περιγραφή του τροχοφόρου και του τροχοφόρου τροχοφόρου:

Τυποποιημένο ελαστικό/ Λεκάνια του τουρμποφόρτερΟι στροφές των τρομοκινητήρων δεν εξασφαλίζουν μόνο την ασφαλή και αξιόπιστη περιστροφή του περιστροφέα σε υψηλές ταχύτητες, αλλά εξασφαλίζουν επίσης ότι ο περιστροφέας είναι στερεωμένος στη σωστή θέση.η αξιοπιστία του ρυμουλκούμενου είναι εξαιρετικά σημαντική για την κανονική λειτουργία του υπερσυμπιεστή και του κινητήρα ντίζελΤα ρυμουλκούμενα των τουρμποσυμπιεστών χωρίζονται σε κυλιόμενα και ολισθητά, τα ναυτικά υπερσυμπιεστήρια χρησιμοποιούν κυρίως κυλιόμενα ρυμουλκούμενα, εκτός από τα ρυμουλκούμενα ώθησης.

 

Ένα ρουλεμάν είναι ένας ιδιαίτερος τύπος τροχαίου ρουλεμάν.αλλά έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν υψηλό αξιακό φορτίο ενώ το κάνουν αυτό (παράλληλα με τον άξονα). Διαφορετικοί τύποι ρουλεμάντων σφαιριδίων ωθήσεως χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη διαφορετικών ποσοτήτων αξιακού φορτίου.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13732670405

WhatsApp : +8613732670405